Un bărbat de 37 de ani a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spitalul de Neurorchirurgie din Iaşi, după ce i s-a descoperit o tumoră la nivelul măduvei cervicale, pacientul precizând că nu a crezut că va mai putea din nou să meargă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pacientul, originar din Galaţi, a ajuns la spitalul ieşean în stare gravă, explicând că nu îşi mai putea mişca partea stângă a corpului.

"Sunt ca un copil care merge. Nici mie nu-mi venea să cred. Nu mai aveam stabilitate, cădeam pe jos. M-au trimis de la Galaţi la Iaşi. Am avut Covid şi cred că mai tare s-a aprofundat şi de acolo nu am mai putut să merg. De la săptămână la săptămână începeam să merg mai greu. Am ajuns aici şi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost operaţia perfectă. Merg acum, am stabilitate. Pe unde am fost nu mi-a găsit nimeni nimic. Mă căutam la cap, mă căutam la spate. Durerea pleca în mâini, îmi tremura mâna stângă şi mergea în picioare, până jos, nu simţeam nimic", a declarat pacientul, în vârstă de 37 de ani.

Medicii susţin că bărbatul a ajuns la spitalul din Iaşi cu probleme grave, iar în urma investigaţiilor s-a descoperit o tumoră la nivelul măduvei cervicale.

"Aceste tipuri de tumori sunt extrem de rare, reprezentând câteva procente din toată patologia coloanei cervicale. S-a făcut o intervenţie laborioasă, a durat aproximativ patru ore, am reuşit să scoatem în totalitate componenta din canalul medular. Pacientul are o evoluţie bună şi urmează să fie externat zilele următoare", a declarat medicul Lucian Eva, managerul spitalului de Neurochirgie din Iaşi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.