Două persoane au ajuns la spitale din Iaşi după ce au fost muşcate de şarpe, una dintre acestea fiind atacată de şarpe în timp ce aduna crengi în pădure. Unul dintre pacienţi a rămas internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că, în ultimele trei zile, doi pacienţi au ajuns în UPU la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, după ce au fost muşcaţi de şarpe.
 
"Primul pacient este din Huşi, judeţul Vaslui. Bărbatul culegea vreascuri în pădure şi a fost muşcat la nivelul mâinii drepte de un şarpe. Întrucât avea manifestări neurologice a fost trimis la spitalul de Neurochirurgie. Apoi a fost redirijat la Spitalul «Sfântul Spiridon», unde a fost internat la Chirurgie Plastică", a precizat medicul Diana Cimpoeşu.
 
A doua victimă este un bărbat din judeţul Iaşi. Acesta a fost muşcat de şarpe în propria gospodărie.
 
"A ridicat un braţ de frunze în curte şi a fost muşcat de mână. A ajuns la noi în UPU, i-am administrat ser antiviperin. S-a simţit bine şi a refuzat internarea", a mai spus medicul Diana Cimpoeşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.