Trei fete de 7, 11 şi 13 ani au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă folosită de mamele lor pentru tratarea păduchilor. Medicii de gardă au anunţat Poliţia, iar agenţii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Este al doilea astfel de caz din această săptămână, precedentul fiind înregistrat în Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În data de 24 decembrie 2023, în jurul orei 02.00, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată prin  de către medicul de gardă al Spitalului din Orăştie cu privire la faptul că la unitatea medicală au fost aduse cu ambulanţa trei minore, în vârstă de 7, 11 si 13 ani,din Orăştie, intoxicate cu o substanţă  necunoscută provenită de la un produs pentru tratarea păduchilor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate,  poliţiştii au stabilit că fetele se aflau într-un apartament din Orăştie iar  pe scalp li s-a aplicat o soluţie pentru tratarea păduchilor de către două femei, mame ale celor trei minore.

Una dintre fete e în stare gravă, fiind transferată la un spital din Timişoara.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Un caz similar a avut loc săptămâna aceasta în Ialomiţa. O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei este în stare gravă după ce au fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică. Sora băieţelului a fost dusă şi ea la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.