Un bărbat de 39 de ani a fost grav rănit, după ce a fost prins sub tractorul pe care îl manevra pe un teren agricol din satul Socet din judeţul Hunedoara. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În această după amiază, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Cerbăl, a fost prins sub tractorul pe care îl manevra şi care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet. Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunţa că rănile sunt grave astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad.  Pentru coordonarea acţiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o Autospecială de Primă Intervenţie şi Comandă”, a transmis ISU Hunedoara.
 
Bărbatul rănit a fost preluat de elicopter conştient, cooperant şi stabil hemo-dinamic fiind transportat la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internat pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.
 
Acesta este al doilea accident de acest fel produs în judeţul Hunedoara în doar 7 zile. 
 
”Sâmbăta trecută, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălaşu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat. Şi în acest caz, persoana rănită a fost transportată la Spitalul din municipiul Hunedoara”, a mai precizat ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.