Centrul Infotrafic anunţă că, pe Autostrada Sibiu – Orăştie, se circulă în coloană, în zona localităţii Şoimul din judeţul Hunedoara, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul INFOTRAFIC dinInspectoratul General al Poliţiei Române informează că, sâmbătă, la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva, la kilometrul 366, în zona localităţii Şoimuş, judeţul Hunedoara, se circulă în coloană din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto ca rută alternativă, ieşirea de pe Autostrada A1 la kilometrul 354, în dreptul localităţii Simeria, urmând ca apoi deplasarea să fie continuată pe DN 7 către Deva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.