Unsprezece gospodării au fost inundate, în judeţul Hunedoara, la Orăştie, în urma ploilor puternice, iar 7 persoane, printre care şi un copil, au fost evacuate din calea apelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”35 de pompieri cu 10 autospeciale din cadrul subunitatilor Orăştie, Deva şi Hunedoara acţionează pentru înlăturarea efectelor negative produse de precipitatiile abundente din ultimele ore. Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 au fost anunţate până la această oră,  11 gospodării  inundate în municipiul Orăştie,  pe strada Plantelor şi în zona gării”, a transmis ISU Hunedoara.
 
 Pentru 7 persoane, printre care şi un opil, s-a luat hotărârea de evacuare din casele ameninţate de ape. 
 
”Pompierii militari au evacuat în siguranţă persoanele aflate în pericol, acestea fiind transportate  cu un microbuz  spre un centru pus la dispoziţie de către Primăria Municipiului Orăştie”, a mai precizat ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.