Circulaţia rutieră este închisă, începând de luni seară, pe DN 13B, între Praid - Vârf Bucin şi Borzont, în judeţul Harghita, pentru a se evita eventuale incidente din cauza brazilor încărcaţi de zăpadă care se rup în bătaia vântului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), începând cu ora 20.30, circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 13B, între Praid - Vârf Bucin (cota 1.350 m) şi Borzont (în apropiere de Gheorgheni), în judeţul Harghita.

"Măsura a fost luată de CNAIR împreuna cu ISU Harghita, Prefectura Harghita şi Poliţia Rutieră pentru a evita pierderea de vieţi omeneşti şi pagube materiale provocate de căderea pe partea carosabilă a brazilor încărcaţi de zăpadă care se rup sub acţiunea vântului", arată CNAIR.

Ruta ocolitoare recomandată este Praid - Odorheiul Secuiesc - Miercurea Ciuc - Gheorgheni şi retur.

Se estimează redeschiderea circulaţiei pe acest sector de drum marţi, în jurul orei 9.00, în funcţie de evoluţia condiţiilor mteorologice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.