Sediul Guvernului este iluminat în culorile steagului Belgiei, joi, ziua în care în România este zi de doliu naţional pentru victimele atentatelor teroriste de la Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară, sediul Palatului Victoria este iluminat în roşu, galben şi negru, culorile steagului Belgiei.

Guvernul a decis ca joi să fie zi de doliu naţional în România pentru victimele atentatelor teroriste din Bruxelles. Drapelul a fost coborât în bernă, iar posturile de televiziune şi radio şi-au adaptat programul.

Metropola belgiană Bruxelles a fost zguduită, marţi dimineaţă, de atentate teroriste comise de jihadiştii Statului Islamic la aeroportul Zaventem şi la staţia de metrou Maelbeek. În urma atacurilor şi-au pierdut viaţa 31 de persoane, iar alte 205 au fost rănite.

Marţi dimineaţă, două explozii au zguduit aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar staţia de metrou Maelbeek a fost lovită de o altă deflagraţie.

În cele două atentate separate şi-au pierdut viaţa 31 de persoane, iar circa 300 au fost rănite, dintre care câteva zeci sunt în stare critică.

Atacurile au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.