Premierul Sorin Grindeanu a vizitat, sâmbătă, la Timişoara, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Louis Ţurcanu", comentând că este "inadmisibil" ca, după 5 ani şi investiţii de 24 de milioane de lei, noul pavilion să nu fie finalizat, iar copiii să nu poată beneficia de servicii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ultimii 5 ani, Guvernul României, indiferent de culoarea politică, a alocat 24 de milioane de lei pentru construcţia noului corp al Spitalului de Urgenţă pentru copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Nici măcar 10 milioane nu s-au cheltuit în toată această perioadă. E inadmisibil ca, nici după atâţia ani, deşi banii pentru construcţie există, copiii să nu poată beneficia de servicii medicale într-un pavilion complet nou şi modern", a scrie Grindeanu, pe Facebook.

La Timişoara, Grindeanu a avut discuţii pe tema situaţiei vaccinurilor şi despre noul pavilion al spitalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.