O fetiţă de cinci a ajuns, miercuri, la Spitalul din Târgu Jiu după ce a fost muşcată de un câine în timp ce se afla pe uliţă în comuna Scoarţa. Fata a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu plagă muşcată la faţă, dar nu a necesitat internarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O fetiţă a fost muşcată de un câine în comuna Scoarţa, judeţul Gorj.

”Astăzi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adusă o fetiţă în vârstă de cinci ani, care fusese muşcată de un câine. Copila prezenta o plagă superficială la nivelul feţei şi a primit îngrijirile medicale necesare la UPU, după care a fost externată”, au transis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Târgu Jiu.

Potrivit acestora, în UPU i-a fost toaletată plaga şi a fost pansată.

”A fost trimisă la Secţia Boli Infecţioase pentru a i se administra vaccinul antirabic. Aici va reveni peste trei zile pentru continuarea administrării acestui vaccin”, a mai transmis unitatea medicală.

Medicii au aflat că incidentul s-a petrecut în timp ce fetiţa se afla pe uliţă, dar nu s-au stabilit încă împrejurările.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.