Poliţiştii din oraşul Bolintin Vale au intervenit, marţi, în cazul unui tânăr de 20 de ani care a fost lovit cu un cuţit în zona capului şi agresat cu pumnii şi picioarele de către doi minori cu care avusese, în prealabil, un conflict online. În cazul celor doi minori, în vârstă de 15 şi 16 ani, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 29 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Bolintin Vale au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 45 de ani, din oraşul Bolintin Vale, cu privire la faptul că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuţit în zona capului. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă”, arată comunicatul de presă al IPJ Giurgiu.
 
Sursa citată mai spune că, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urmă cu câteva zile, tânărul, de 20 de ani, ar fi avut un conflict, în spaţiul online, cu doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, iar la data de 29 noiembrie., ora 13.15, cei doi minori l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, în zona corpului şi a feţei, fiindu-i provocate leziuni.
 
„Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori, de 15 şi 16 ani au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar astăzi, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, mai indică sursa menţionată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.