Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă, joi, că ghidurile pentru Rabla Clasic şi Rabla Plus au fost trimise spre publicare în Monitorul Oficial, iar lansarea programelor va avea loc cel mai târziu în 8 februarie. Autorităţile de mediu nu explică din ce cauză apare întârzierea, având în vedere că iniţial lansarea programelor a fost anunţată pentru 4 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anunţ important! Ghidurile pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2022 au fost trimise spre publicare în Monitorul Oficial în data de 02.02.2022”, a transmis, joi, Administraţia Fondului pentru Mediu.  

Instituţia precizează că, ulterior publicării, se vor lansa Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus 2022, cel târziu pe 8 februarie. 

Ministerul Mediului nu a precizat, până la ora transmiterii acestei ştiri, din ce cauză apare întârzierea, având în vedere că iniţial lansarea programelor a fost anunţată pentru 4 februarie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.