Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, atât cetăţenilor, care au înţeles că vaccinarea este calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate, dar şi cadrelor medicale care se află la datorie în această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Gheorghiţă a afirmat că ne aflăm într-o perioadă dificilă, cu multe restricţii, dar cea mai importantă rămâne lecţia solidarităţii.
 
“Ne aflăm într-un moment plin de încărcătură emoţională, suntem în preajma sărbătorilor pascale. Mesajul meu se adresează tututor celor de acasă, dumnevoastră şi precum şi celor care astăzi se află la datorie în unităţile medicale, în centrele de vaccinare şi în stradă în sprijinul efortului de revenire la normalitate. Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricţii, însă cea mai importantă lecţie rămâne lecţia solidarităţii. Le mulţumesc celor care au înţeles că prin vaccinare alegem calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate. Vă doresc tuturor sărbători liniştite, cu pace, cu sănătate şi cu linişte sufletească alături de cei dragi. Sărbători binecuvântate!”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.