Trei persoane care au rămas blocate cu maşinile, miercuri, pe două drumuri judeţene din Galaţi au fost salvate de către echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi drumari, ulterior acestea fiind conduse la primăriile din localităţile Schela şi Poiana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Galaţi au apărut noi blocaje în trafic din cauza viscolului din ultimele ore, potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Galaţi. 

Astfel, două autovehicule în care se aflau două persoane au fost blocate pe DJ 251, între Smârdan şi Schela, iar un autovehiul cu o persoană a rămas înzăpezit pe DJ252I între Poiana şi Fântâni.

Pentru salvarea celor trei persoane au intervenit drumarii şi lucrători ai ISU care le-au condus la primăriile din localităţile Schela şi Poiana. 

De altfel, în judeţul Galaţi, miercuri dimineaţă, erau blocate: DN 24 D Bălăbăneşti – Cuca – Intersectia DN 26; DJ251 Smârdan – Schela; DJ242D Băneasa – Suceveni; DJ242E Roşcani – Oancea; DJ253 Umbrăreşti - Cudalbi –Băleni.

Pe de altă parte, în municipiul Galaţi, miercuri transportul public în comun este gratuit, a decis Primăria.

"Având în vedere condiţiile meteo astăzi (miercuri n.r.) transportul cu mijloacele de transport în comun va fi gratuit pentru toţi cetăţenii. În acelaşi timp este recomandată folosirea acestora pentru a preîntâmpina eventualele blocaje în trafic şi pentru a uşura intervenţia utilajelor de deszăpezire", a declarat purtătorul de cuvânt al Primărei Galaţi, Raluca Ardean.

La această oră, pe străzile muncipiului Galaţi, intervin 149 de utilaje de deszăpezire pe străzile principale, dar şi în cartiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.