Manifestanţii din centrul municipiului Galaţi au aprins lumânări la sediul PSD şi au aşezat o pancartă pe care scrie "Îndrăzneşte acum, Liviule, să crezi şi tu în România", după care au pornit în marş pe străzile oraşului, intenţionând să ajungă la Palatul Justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatarilor strânşi în faţa sediului Prefecturii a crescut în ultima oră la peste 1.500 de persoane, aceştia continuând să-şi exprime nemulţumirile faţă de decizia Guvernului de a adopta ordonanţa privind modificarea Codurilor Penale.

"Vrem să arătăm că Galaţiul, deşi este considerat oraşul roşu, a reuşit să mobilizeze un număr important care să iasă în stradă, să protesteze faţă de ordonanţele adoptate pe şest şi publicate în Monitorul Oficial la o oră la care doar hoţii acţionează”, a spus un participant la protest. 

Totodată, o parte dintre manifestanţi au aprins lumânări pe bordura gardului sediului PSD, situat în apropierea Prefecturii, şi au aşezat o pancartă pe care scrie "Îndrăzneşte acum, Liviule, să crezi şi tu în România".

Protestatarii au pornit apoi în marş pe străzile Domnească şi Brăilei, scăndând "Hoţii, hoţii" şi "Ieşiţi din casă dacă vă pasă".

La această oră, coloana de manifestanţi se deplasează pe strada Brăilei, pe un sens de mers al arterei de circulaţie, ei intenţionând să ajungă, ca şi la protestele precedente, la Palatul Justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.