Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jaguar, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi au depistat pe raza localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, un  autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, care aparţinea unei femei, cetăţean român, în vârstă de 41 de ani.
 
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie.
 
Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în sistem leasing  de la o societate de profil din Marea Britanie şi nu a mai achitat ratele aferente.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.