Cea mai mare medie de admitere la liceu în judeţul Galaţi, 10.00, s-a înregistrat la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri din municipiul Galaţi, la specializarea Matematică-Informatică, iar cea mai mică, 2,85, la Liceul Tehnologic Ovid Caledoniu din Tecuci, în urma repartizării computerizate derulate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Galaţi la Colegiul Naţional Vasile Alecsandri, din municipiul Galaţi, cea mai mare medie de admitere înregistrată este 10.00, la specializarea matematică-informatică, a unei eleve care a urmat cursurile gimanziale tot la această unitate de învăţământ. La Colegiul Naţional Vasile Alecsandri ultima medie de admitere este de 9,44 la specializarea ştiinţe sociale. 

La polul opus, cea mai mică medie de admitere din judeţul Galaţi, 2.85, este la Liceul Ovid Caledoniu din municipiul Tecuci, unde a fost repartizat un elev care a urmat cusurile şcolii Gimanziale nr.1 din satul Ungureni, din comuna Munteni.  

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerul Educaţiei Naţionale, în judeţul Galaţi au fost repartizaţi în licee 2.942 de elevi, în timp ce şase elevi cu medii între 6.30 şi 7.35 au rămas nerepartizaţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.