Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa Adrian Glugă a afirmat că a solicitat eliberarea din funcţie pentru a se pune la dispoziţia celor care fac verificări legate de accidentul de la 2 Mai, în care două persoane au fost lovite mortal de o maşină condusă de un şofer aflat sub influenţa drogurilor. Glugă a menţionat că nu iese la pensie şi va rămâne în cadrul IPJ Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adrian Glugă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
“Cred că este momentul la care pot să fac o clarificare. Mi-am solicitat eliberarea din funcţie tocmai pentru a mă pune la dispoziţia eşaloanele superioare, care au verificat şi vor verifica în continuare toate aspectele legate de incidentul de la Vama Veche-2 Mai. După eliberarea din funcţie, am fost pus la dispoziţie şi precizez că nu am solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne. Cred că este important să subliniez acest lucru”, a declarat Glugă.
 
Întrebat dacă doreşte să iasă la pensie, fostul şef al IPJ Constanţa a răspuns: “Nu, în niciun caz”. 
 
El a precizat ce va face în continuare. 
 
“Voi rămâne în cadrul IPJ. Conform legilor în vigoare vor fi stabilite anumite sarcini pentru persoana mea”, a adăugat Adrian Glugă. 
 
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a anunţat luni că una dintre concluziile Corpului de Control privind accidentul de la 2 Mai vizează cercetarea prealabilă a faţă de inspectorul şef al Poliţiei Judeţene Constanţa, Adrian Glugă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.