Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, care se află ca turist în Ţara Sfântă, a postat pe Facebook imagini video din mijlocul conflictului care a izbucnit sâmbătă dimineaţă în această ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stoicescu se află de câteva zile ca turist în Israel, iar sâmbătă a postat pe Facebook imagini cu bărbaţi care trag cu armele pe străzile din Israel.

”Israel acum”, este mesajul care însoţeşte clipul vieo de un minut în care se văd persoane care trag şi se aud împuşcături.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, sâmbătă, că aproximativ 800 de români, pelerini, sunt în prezent în Israel şi se caută variante pentru ca aceştia să ajungă acasă în siguranţă.

”Sunt în jur de 790 de români în acest moment pelerini şi împreună cu doamna ministru de Externe căutăm variantele ca să-i aducem cât mai repede acasă. După cum bine ştiţi, în acest moment sunt închise toate aeroporturile din din Israel. S-a dat o avertizare de stare de război. Vedem cum evoluează lucrurile”, a declarat, sâmbătă, premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”nu este niciun român rănit sau în zona directă de conflict”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.