Asociaţia Forumul Judecătorilor anunţă că, de joi, 45 de cetăţeni afgani refugiaţi în România - 7 judecători şi familiile lor - sunt găzduiţi de Universitatea Politehnica din Bucureşti, ceea ce reprezintă ”o şansă pentru viaţa unor oameni salvaţi în ultima clipă, în condiţii excepţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, 18 noiembrie 2021, 45 de cetăţeni afgani refugiaţi în România (7 judecători şi familiile lor) sunt găzduiţi de Universitatea Politehnica din Bucureşti, ca urmare a transferului efectuat de la Centrul de Refugiaţi din Galaţi. Acest moment reprezintă un nou început, o şansă pentru viaţa unor oameni salvaţi în ultima clipă, în condiţii excepţionale”, a transmis, joi, Asociaţia Forumul Judecătorilor.  

Magistraţii anunţă că magistraţii afgani au primit sute de pachete cu ajutoare strânse de judecătorii, procurorii şi grefierii români.  

”A fost o mobilizare impresionantă. Au nevoie însă de locuri de muncă, de programe de inserţie, de ajutorul tuturor celor ce le pot fi aproape”, a mai transmis organizaţia.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.