Florin Cîţu a anunţat vineri că ar putea fi mărită zona verde a ţărilor din care se poate veni în România, fără restricţii impuse de pandemia de coronavirus, prin creşterea limitei rate de indectare peste 1,5 la mie a cazurilor noi din locurile respective.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu. Aceste criterii sunt clare. Dar pentru cei de pe lista verde, de exemplu, acolo s-ar putea să avem un criteriu diferit. Noi avem sub 1,5 la mie, să permitem puţin mai mult de 1,5, să facem zona verde mai mare oarecum. Şi persoanele care vin din ţările respective, în special turiştii, să nu mai aibă nevoie de niciun document la intrare, decât bineînţeles paşaportul şi actul de identitate”, a explicat Florin Cîţu, întrebat vineri la Suceava dacă Executivul ia în calcul să schimbe criteriile pe baza cărora sunt stabilite ţările din lista galbenă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.