Premierul Florin Cîţu a anunţat că actul normativ privind interdicţia de a cumula pensia cu salariul la stat va fi aprobat săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat se va aproba săptămâna viitoare”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Guvernului. 
 
Acesta a adăugat că este prevăzută vârsta de 70 de ani pentru cei care vor să rămână în activitate, şi cei care lucrează în sectorul public şi cei din sectorul privat, în forma actuală a proiectului.
 
„Nu, deocamdată proiectul de lege vorbeşte doar de 70 de ani. Nu cred că putem să discriminăm între privat şi sectorul public, dar dacă parlamentul găseşte cadrul legal să modifice, să fie mai flexibil, bineînţeles. Este varianta cu care noi mergem în Parlament”, a completat prim-ministrul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.