Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, luni, că IKEA nu va folosi bani de la bugetul de stat pentru plata şomajului tehnic, fiind vorba despre peste 850.000 de lei. ”Mulţumesc IKEA şi vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societăţii care au mare nevoie de ajutor”, a transmis Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tocmai am terminat o video-conferinţă cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe şi doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA România în legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858.504 lei necesară plaţii şomajului tehnic pentru perioada 17 martie - 12 iunie”, a anunţat, luni, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta a explicat că reprezentaţii IKEA au precizat că rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se aşteptau acum câteva luni de zile.

”Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata şomajului tehnic. Aceasta decizie a companiei este încă o dovadă că am luat măsurile corecte la timpul potrivit şi am reuşit să reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activează în România. Mulţumesc IKEA şi vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societăţii care au mare nevoie de ajutor”, a transmis Cîţu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.