O firmă care face lucrări de infrastructură în municipiul Constanţa a fost amendată de Garda de Mediu Constanţa cu 40.000 de lei pentru că depozitează deşeurile de moloz pe stradă şi printre arbori. Pentru acelaşi motiv, societatea a mai primit şi alte amenzi în ultimul an, în valoare de peste 80.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Mediu Constanţa a anunţat joi, că a făcut un nou control pe şantierul proiectului  “Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între gara CFR şi staţiunea Mamaia”. 
“Urmare a verificărilor efectuate în zona Casei de Cultură (intersecţia străzii I.L.Caragiale cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu), unde se realizează lucrări pentru Primăria Constanţa, Garda de Mediu Constanţa a aplicat astăzi o amendă în valoare de 40.000 lei. Firma de construcţii a fost sancţionată pentru depozitarea neorganizată a deşeurilor de moloz şi asfalt, atât pe zona carosabilă, cât şi printre arborii de pe aliniamentul stradal”, a transmis Garda de Mediu Constanţa.
Sursa citată a menţionat că aceeaşi firmă a fost sancţionată la începutul lunii iulie cu 15.000 lei pentru neluarea măsurilor de limitare a emisiilor de poluanţi în atmosferă. De asemenea, alte trei sancţiuni în valoare totală de 70.000 lei au fost aplicate pentru aceeaşi firmă în perioada martie -mai 2023, pentru nerespectarea legislaţiei privind protecţia atmosferei şi gestionarea deşeurilor, în mai multe zone ale municipiului Constanta unde realizează lucrări de decopertare a trotuarelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.