O firmă din Portul Constanţa a fost amendată de Garda de Mediu Constanţa cu 50.000 de lei pentru că depozita îngrăşămintele chimice în soare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Urmare a controlului realizat la o societate din Portul Constanta, zona Poarta 2, cu activitate de manipulare, depozitare şi comerţ cu îngrăşăminte chimice, Garda de Mediu Constanţa a aplicat amenda în valoare de 50.000 lei pentru nerespectarea condiţiilor de depozitare a îngraşămintelor chimice. Fişa cu date de securitate emisă de producător menţionează condiţiile de depozitare, manipulare în condiţii de siguranţă ce trebuie respectate de către utilizatori / distribuitori”, a transmis Garda de Mediu.
 
Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au constatat, în urma verificărilor, că îngraşămintele erau depozitate pe o platformă betonată neacoperită, sub acţiunea directă a razelor solare şi a precipitaţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.