Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că a plecat, miercuri, într-o vizită de lucru la Bruxelles cu scopul de identifica posibilităţi de finanţare din fonduri europene pentru proiectele prioritare ale Capitalei, precum extinderea reţelelor de apă potabilă şi canalizare sau refacerea şi modernizarea reţelelor de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Capitalei informează că vizita de lucru a fost iniţiată de comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Creţu, iar temele principale ce vor fi abordate vizează posibilităţile de finanţare din fonduri europene a proiectelor prioritare ale municipalităţii bucureştene, printre care extinderea reţelelor de apă potabilă şi canalizare, refacerea şi  modernizarea reţelelor de transport şi a reţelelor de termoficare, distribuire a energiei termice (în beneficiul RADET), finalizarea staţiei de epurare Glina.

De asemenea, în cadrul vizitei de lucru care se va închiea vineri, o delegaţie a Primăriei Municipiului Bucureşti se va întâlni cu directorul Direcţiei Generale de Mediu a Comisiei Europene, Aurel Ciobanu-Dordea, cu care se va discuta despre impactul ecologic al staţiei de epurare Glina, al instalaţiei de tratare şi valorificare a deşeurilor municipale, precum şi alte aspecte privind aplicarea dreptului mediului în România.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.