Primăria Capitalei intenţionează ca în spaţii pe care le are la dispoziţie să amenajeze creşe şi grădiniţe, dar şi să construiască unele noi, a declarat, marţi, primarul general, Gabriela Firea, precizând că a solicitat primarilor de sector să comunice numărul locurilor pe care le au, dar şi care ar fi necesarul pentru a putea acoperi cererea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am rugat pe primarii de sectoare să îmi trimită în cel mai scurt timp posibil o situaţie privind locurile din creşe şi grădiniţe din fiecare sector şi intenţia mea este de a construi cât mai rapid creşe şi grădiniţe, sau de a amenaja diferite spaţii pe care le are la dispoziţie Primăria Capitalei chiar la parterul unor imobile, pentru a putea  face creşe şi grădiniţe, pentru că locurile sunt insuficiente şi nu toate familiile îşi pot duce copiii la grădiniţe şi creşe private”,  a spus primarul Capitalei.

Gabriela Firea a adăugat că aşteaptă în perioada următoare necesarul de la sectoare, intenţia ei fiind să amenjeze, dar şi să construiască noi creşe şi grădiniţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.