Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut consilierilor generali, joi, în prima şedinţă a CGMB, să voteze proiectul de rectificare a bugetului, care prevede alocarea a 7,3 milioane de euro RATB şi 96.000 de euro Centrului pentru Protecţia Plantelor, pentru dezinsecţie, în cazul RADET precizând că nu mai este nevoie de rectificare, pentru că există o sumă de 14 milioane de euro, deja bugetată, care va fi decontată în termen scurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Veţi avea de votat, şi vă rog să ne daţi toţi sprijinul, câteva proiecte necesare Capitalei. Primul dintre ele se referă la investiţiile mult aşteptate de bucureşteni pentru RATB. Rectificarea bugetară de astăzi propune  7,3 milioane de euro pentru RATB. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru cumpărarea de piese, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală”, le-a spus primarul consilierilor generali.

De asemenea, tot în ceea ce priveşte proiectul de rectificare bugetară, ea le-a comunicat că a luat iniţiativa ca dezinsecţia în Capitală să se realizeze prin resurse proprii, deoarece există un litigiu, care nu ştie când se va finaliza, între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară.

“Bucureştenii au depus foarte multe  petiţii şi reclamaţii din cauza faptului că parcurile şi spaţiile verzi au foarte mulţi ţânţari. Prin urmare, Centrul de Protecţia Plantelor va primi în urma rectificării de astăzi suma de 96.000 de euro pentru a putea acţiona în sensul celor menţionate de mine”, a spus Firea.

În ce priveşte rectificarea anunţată pentru RADET, Firea a precizat că aceasta nu mai este necesară.

“După informaţiile pe care le-am primit de la personalul de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma bugetată de 14 milioane de euro, decontarea va fi făcută cât de curând posibil”, a spus primarul Capitalei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.