Spitalul Judeţean Timişoara este beneficiarul unui proiect finanţat prin PNRR şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş, în valoare totală de peste 13,5 milioane lei. Cu aceşti bani va fi modernizat Ambulatoriul unităţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Spitalului Judeţean Timişoara, cu cei peste 13,5 milioane lei vor fi cumpărate ecografe pentru specialităţi precum cardiologie, chirurgie vasculară, chirurgie generală şi gastroenterologie, mamograf cu termosinteza, folosit pentru screeningul în cancerul de sân, echipament de testare neuromotor, o staţie de testare a efortului, o unitate de diagnostic şi tratament pentru ORL, dar şi un computer tomograf s
 
Proiectul denumit „ Modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului integrat SCJU Timişoara” a primit punctajul 85 şi suma de 12. 277. 162,42 lei din fonduri PNRR, sumă la care se adaugă contribuţia Consiliului Judeţean Timiş, de 1.282.391, 72 lei.
 
Bugetul total al proiectului este de 13. 559.554, 14 lei, adică aproape 3 milioane de euro.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.