O fetiţă de 3 ani se află în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratat, relatează Digi24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fetiţa s-a simţit rău încă de joi, iar părinţii au luat decizia să o ducă la spitalul din Băileşti. Acolo, medicii au constatat că fetiţa avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Rezultatul a venit vineri, timp în care starea fetiţei s-a agravat, iar medicii de la Băileşti au luat decizia să o transfere pe micuţă la spitalul de boli infecţioase din Craiova, unde se află şi în prezent, conform Digi24.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Primarul din Băileşti spune că fetiţa este în stare gravă şi s-a luat decizia ca la locuinţa copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuinţă, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că ea a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni şi este posibil ca virusul să-l fi luat atunci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.