Mai multe tractoare au început să sosească, joi seară, în parcarea Modex din centrul oraşului Timişoara, unde agricultorii au obţinut avizul să protesteze până în 24 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Agricultorilor li s-au pregătit trei rute de acces în Timişoara cu utilajele, începând de la ora 20.00, de pe Calea Lugojului, de pe Calea Aradului şi dinspre Calea Şagului, atât din nordul, cât şi din sudul oraşului.
 
Sub supravegherea Poliţiei, fermierii şi-au aşezat tractoarele în parcarea Modex, unde vor rămâne până în 24 ianuarie, perioada avizată de primarul Dominic Fritz.
 
Sunt agricultori veniţi din comunele Livezile, din Tomnatic şi Sandra.
 
”Eu am avut o discuţie cu fermierii în care m-au asigurat că nu vor afecta un alt perimetru al oraşului, inclusiv în faţa Operei, dacă vor fi evenimente. Eu cred că ei se vor manifesta civilizat şi cred că această soluţie, de a aduce aceste utilaje agricole pe timp de noapte în oraş, a fost o soluţie oarecum de a proteja traficul şi de a nu periclita bunul mers al lucrurilor de mâine”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără (PNL).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.