Federaţia Sanitas a transmis, joi, după incendiul din Spitalul Ploieşti, că politicienii sunt autorii morali ai crizelor repetate din spitalele româneşti., aceştia putând fi acuzaţi de ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un nou incendiu, de data aceasta la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti îndoliază sistemul de sănătate (...) Alte victime, aceeaşi cauză: infrastructura spitalicească cedează sub povara presiunii crizei sanitare. De câte victime mai aveţi nevoie, voi politicienii, pentru a vă face datoria pentru care aţi ajuns acolo, la conducerea ministerelor, a guvernului, a ţării?”, a transmis, joi Federaţia Sanitas.  

Potrivit sindicaliştilor, incompetenţa politicienilor ucide.  

”Dintr-un punct de vedere voi, politicienii, sunteţi mai nocivi decât SARS-CoV-2. Virusul este un agent patogen care se replică pentru a exista: el nu are conştiinţă, el nu ştie că ucide. În schimb voi, politicieni ajunşi în vârful piramidei puterii, aţi pierdut pe undeva, în drumul vostru, conştiinţa pe care se presupune că ar fi trebuit să o aveţi.  Juridic, ceea ce faceţi voi se numeşte ”ucidere din culpă” sau cel puţin complicitate la ucidere din culpă. Sanitas vă acuză public de aceasta”, au mai transmis sindicaliştii.  

Aceştia au publicat şi lista cu ultimele tragedii din spitale.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.