Premierul Marcel Ciolacu a evitat, duminică, să se pronunţe în privinţa primarului PSD din Caracal, al cărui fiu deţine staţia GPL din Crevedia unde sâmbătă seară s-au produs exploziile devastatoare. Ciolacu a explicat că nu este în atribuţiile sale de serviciu să ia legătura cu tatăl cuiva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În primul rând, eu sunt fiul cuiva... Fiecare dintre noi suntem copiii cuiva, e un lucru normal. Ceea ce vă garantez şi eu şi domnul ministru de Interne şi doamna ministru al Justiţiei: cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, fără excepţie. Am înţeles, e o problemă cu primarul din PSD pe care eu trebuie să o iau, nu vă supăraţi, eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui, pentru că nu e în atribuţiile mele de serviciu”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, după ce a văzut locul exploziilor din Crevedia.
 
Premierul, care este şi preşedintele PSD, a ţinut să repete că nu are în fişa postului să ia legătura cu ”tatăl fiului”.
 
”Repet, dacă dumneavoastră, în fişa postului preşedintelui scrie să iau legătura cu tatăl fiului care are un GPL, o să iau legătura”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
Ulterior, Marcel Ciolacu a evitat să răspundă dacă primarul din Caracal a finanţat PSD.
 
Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.
 
Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), conformG4 Media, care citează Termene.ro.
 
Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.