Una dintre victimele din explozia produsă, vineri, la Rafinăria Petromidia, are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, fiind transportată la SpitalulConstanţa cu un elicopter. O altă victimă a suferit un traumatism lombar, iar cea de-a treia arsuri la nivelul feţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Sănătăţii a transmis, vneri, informaţii cu privire la situaţia victimelor în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

”Din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia Năvodari s-au înregistrat 3 victime:

• 1 cu arsuri pe aproximativ 45% din suprafaţa corporală şi care este transportată cu elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru stabilizare şi evaluare

• 1 victimă cu traumatism lombar

• 1 victimă cu arsură la nivelul feţei”, a transmis Minsterul Sănătăţii.

Şi ultimele două victime au fost transportate la Spitalul JUdeţean Constanţa. 

Intervenţia pompierilor continuă la Năvodari, fiind în continuare pericol de explozie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.