Patru elevi din judeţul Tulcea au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, iar 71,04 la sută dintre ei au luat medii mai mari sau egale cu 5. De asemenea, în cinci unităţi de învăţământ nu s-a înregistrat nicio medie de 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, patru elevi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. Este vorba de doi de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” şi alţi doi de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”.

De asemenea, note peste 5 la Limba şi literatura română au obţinut 85,54 la sută dintre elevi, iar note peste 5 la Matematică au luat 57,23 la sută din elevi.

Reprezentanţii IŞJ Tulcea au menţionat că 49 de elevi au luat nota de 10 la Limba şi literatura română, iar 11 au luat 10 la Matematică.

Totodată, procentul elevilor care au obţinut medii peste 5 este de 71,04 la sută.

Inspectoratul Şcolar a mai precizat că în cinci unităţi de învăţământ nu s-a înregistrat nicio medie de 5, aceste şcoli fiind în mediul rural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.