Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat marţi că ordinul de începere a lucrărilor pentru metroul din Cluj-Napoca este 1 septembrie, iar şase luni este faza de proiectare, după care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie, finalizarea exproprierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ordinul de începere a lucrărilor este 1 septembrie, conform solicitării adresate de către constructori, ei ne-au solicitat pentru a putea pregăti demararea lucrărilor pentru că este un proiect de mare anvergură, ne-au solicitat să emitem ordinul de începere cu data de 1 septembrie”, a spus primarul într-o conferinţă de presă.

Primarul Emil Boc a explicat că constructorul şi-a constituit garanţia conform prevederilor legale, fără de care nu puteau merge mai departe, de 15 zile, iar următorul termen este 1 septembrie, ordinul de începere, după care urmează fazele din proiect.

Emil Boc a precizat că ”şase luni este faza de proiectare şi după care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie, finalizarea exproprierilor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.