Deputatul USR Emanuel Ungureanu sesizează, luni, noi nereguli la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi susţine că aparatura de radiologie nu are avize de funcţionare de la CNCAN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul USR Emanuel Ungureanu sesizează, luni, într-o postare pe Facebook, ”noi nereguli la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti”.

”Aparatura de radiologie de la spitalul condus de Adriana Nica nu are avize de funcţionare de la CNCAN! Sănătatea pacienţilor din această unitate sanitară a fost pusă într-un real pericol şi pentru că medicii care folosesc aceste aparate neverificate nu au fost instruiţi corespunzător, mai exact nu au parcurs ciclul 2 de instruire!!! Solicit imediat ministrului Sănătăţii să trimită Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi să ia decizia firească de demitere a managerului Adriana Nica”, a scris, luni, Emanuel Ungureanu.

Deputatul susţine că managerul spitalului ar trebui să răspund pentru numeroasele nereguli.

”După morţii abandonaţi pe scări, sângele contaminat aruncat în canalizare, materiale resterilizate necorespunzător, aparatura care poate iradia necontrolat corpul pacienţilor internaţi aici, ar fi timpul ca doamna Nica să răspundă pentru aceste abateri şi să fie demisă urgent! Solicit organizarea unui concurs pentru postul de manager pentru ca acest spital să poată fi condus pe baza competenţelor nu a pilelor de la partid”, a mai scris Ungureanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.