Primarul general Nicuşor Dan a anunţat vineri deschiderea pentru public a uşii centrale la clădirea Primăriei Capitalei şi le-a transmis bucureştenilor că, din acest moment, vor intra pe uşa principală, aşa cum face orice proprietar. El a reamintit de faptul că a promis acest lucru înca din campanie, însă nu a fost posibil imediat după preluarea mandatului la PMB, din cazua restricţiilor şi condiţiile epidemiologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am promis în campanie un lucru foarte firesc, am spus că această instituţie aparţine bucureştenilor şi scopul ei este să îi deservească, că nu este normal ca uşa principală să fie deschisă o dată la două luni cu covor roşu pentru diverse evenimente, iar bucureştenii să intre pe intrările meschine care sunt în stânga şi dreapta clădirii. Când am preluat mandatul a existat o creştere mare a cazurilor de coronavirus şi am considerat că nu e oportun să dăm acest semnal de deschidere, dimpotrivă – să dăm semnalul către bucureşteni să reducă interacţiunile, să încerce să interacţioneze inclusiv cu Primăria Capitalei pe căi electronice. Am spus atunci că vom deschide uşa din faţă a Primăriei în momentul în care vom avea sub 100 de cazuri de coronavirus pe zi în Bucureşti. Suntem în această situaţie şi sunt foarte fericit în această zi, în acest moment, să deschidem uşa din faţă a Primăriei şi să le spunem bucureştenilor că, din acest moment, vor intra în primăria lor pe uşa din faţă, aşa cum face orice proprietar”, a explicat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PMB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.