Echipa Antena 3 a fost huiduită puternic, minute în şir, sâmbătă seara, la protestul din Bucureşti, în faţa Ministerului de Interne. Echipa tv a părăsit manifestaţia sub protecţia jandarmilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au strigat ”Ruşine, ruşine să vă fie!”, ”Antena 3, nişte derbedei!”, ”Slugile lui Dragnea” şi au huiduit puternic. 

După mai multe minute în care echipa televiziunii a fost înconjurată de oameni care îi huiduiau au venit şi câţiva jandarmi care i-au înconjurat pe cei de la Antena 3.

Protejată de jandarmi, echipa a aşteptat maşina televiziunii pentru a pleca.

Câteva mii de manifestanţi au ajuns în faţa Ministerului de Interne şi strigă „Jos Guvernul hoţilor!”, „Nu scăpaţi!”, „Incompetenţii”, ”Criminalii”, ”Alexandra”, ”Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă”. Participanţii au ţinut un moment de reculegere şi au aprins lumânări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.