Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a anunţat că din cele 21 de persoane cazate la Vila Mândru din Costineşti, care au acuzat tulburări digestive şi au fost transportate la spital trei au fost internate şi a precizat că nu există forme severe de boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
DSP Constanţa a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că a început un control la vilă.. 
“Din cele 21 de persoane care au acuzat tulburări de digestie doar trei au fost reţinute spre internare. Simptomatologia cazurilor este una medie, neexistand forme severe. Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a iniţiat o acţiune de control la unitatea de cazare din staţiunea Costineşti şi va informa opinia publică despre rezultatele acesteia”, a precizat DSP Constanţa.
Conform sursei citate, cele trei persoane internate sunt doi adulţi şi un copil. 
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la Vila Mândru din Costineşti unde mai multe persoane  acuzau simptome de indigestie. La faţa locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple de la Mangalia, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 
În total au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa 21 de turişti, dintre care 11 femei, patru bărbaţi şi şase copii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.