Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că joi după-amiază se va deschide circulaţia pe încă 15 kilometri ai A3 - Autostrada Transilvania, între Cheţani şi Câmpia Turzii. Astfel, se va circula în regim de autostradă, fără întrerupere, pe 133 de kilometri din A3, între Nădăşelu şi Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine, la ora 15:00, deschidem circulaţia pe încă 15,7 km ai A3 (Autostrada Transilvania)”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii DRDP Braşov.

Potrivit sursei citate, contractul pentru construcţia lotulul Cheţani-Câmpia Turzii a fost semnat în 26 octombrie 2022, ordinul de începere a fost emis în 21 noiembrie 2022, iar termenul de finalizare contractual era luna august 2024.

”Cheţani - Càmpia Turzii este a doua secţiune a autostrăzii Transilvania pe care se deschide circulaţia în 2023, după ce în luna septembrie s-au dat în trafic cei 13,55 km dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău. După deschidere se va circula în regim de autostradă, fără întrerupere, pe 133 km din A3, între Nădăşelu şi Târgu Mureş. Tot pe autostradă se va circula între Târgu Mureş şi Holdea, pe o lungime de 245 de kilometri, pe traseul A3 (Târgu Mureş-Turda), A10 (Turda - Sebeş) şi A1 (Sebeş-Holdea). După finalizarea celor 9 km ai lotului lipsă al A1 (Margina - Holdea) se va putea circula continuu pe mai mult de 400 de km de autostradă între Târgu Mureş şi Nădlac”, au explicat reprezentanţii DRDP Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.