Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, de la Mamaia, că discuţiile au vizat şi anumite blocaje în implementarea unor programe de investiţii, în special în ceea ce priveşte programul de dezvoltare, precizând că este vorba despre emiterea cu mare întârziere a avizelor din partea unor structuri teritoriale ale ministerelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-au ridicat câteva probleme din partea tuturor colegilor legate de anumite blocaje în implementarea unor programe de investiţii, în special în ceea ce priveşte Programul Naţional de Dezvoltare Local 2. Sunt foarte multe întârzieri generate de emiterea cu greu a avizelor din partea unor structuri teritoriale ale ministerelor şi primul ministru în faţa Comitetului Executiv Naţional a stabilit, a spus ce va face împreună cu miniştrii de resorrt, va cere o evidenţă clară într-un termen foarte scurt a datelor când au fost transmite solicitările pentru emiterea de avize şi stadiul lor pentru că au fost colegi care au spus că sunt luni de zile de când nu se dă niciun răspuns de la diverse structuri teritoriale”, a afirmat Liviu Dragnea.

Dragnea a spus că premierul Mihai Tudose va cere o evidenţă clară a datelor, şi anume când au fost transmise solicitările pentru emiterea avizelor respective stadiul lor, el precizând că s-a spus că au fost cazuri şi de luni de zile de întarzieri.

Preşedintele PSD a mai spus că în cadrul şedinţei de la Mamaia premierul a prezentat şi stadiul implementării programului de guvernare.

"Am constatat cu satisfacţie că azi doar 14 din măsurile cuprinse în programul de guvernare sunt nefinalizate, fiind în curs, iar la sfârşitul lunii septembrie toate măsurile vor fi aduse la termene", a mai spus Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.