Două locuri de joacă din staţiunea Mamaia au fost închise, duminică, de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, iar societăţile care le deţin au fost sancţionate cu câte 10.000 de lei după ce au fost descoperite mai multe nereguli, printre care şi lipsa autorizaţiei de funcţionare, verificările fiind făcute după ce o fetiţă s-a accidentat la o trambulină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisiariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că s-a sesizat după ce o fetiţă s-a accidentat uşor la un loc de joacă din Mamaia şi împreună cu comisarii CJPC a făcut verificări la respectiva zonă de agrement, dar şi la altele din staţiune.

În urma verificărilor, două locuri de joacă, printre care şi cel unde s-a accidentat fetiţa, au fost închise.

Echipele de control au descoperit probleme majore la locuri respective de agrement - unele instalaţii electrice nu erau avizate, nu exista împământenire şi nici personal de supraveghere. Mai mult, nu exista autorizaţie de funcţionare pentru niciunul din cele două locuri de joacă. Societăţile care deţin respectivele locuri de agrement au fost amendate cu câte 10.000 de lei, reprezentanţii CJPC urmând să controleze şi alte zone de agrement similare de pe litoral, a mai spus sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.