Două cantine din Portul Constanţa au fost închise temporar de Comisariatul Judeţean de Protecţia Consumatorilor (CJPC), după ce au fost descoperite mai multe deficienţe, printre care produse expirate sau depozitate necorespunzător. Astfel, au fost date amenzi în valoare de peste 60.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat marţi, că au fost controlate nouă cantine din Portul Constanţa.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit în urma verificărilor, printre altele, practici comerciale înşelătoare, lipsa ingredientelor şi a alergenilor folosiţi în produse, lipsa elementelor de identificare, grilaje ruginite la frigider, mese neigienizate, produse din carne fără elemente de identificare şi fără data de valabilitate, temperatura la produsele preparate nu era cea potrivită.

Horia Constantinescu a menţionat că două din aceste cantine au fost închise temporar, iar pentru una dintre acestea va propune Comisariatului Regional de la Galaţi închiderea definitivă.

De asemenea, au fost oprite de la comercializare 90 de kilograme de produse alimentare şi au fost aplicate 12 amenzi, în valoare totală de 62.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.