Un medic de 32 de ani şi o asistentă medicală, de 45 de ani, din cadrul Secţiei Obstretică - Ginecologie a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin au fost reţinute 24 de ore, fiind acuzate de ”vătămarea fătului”, după ce un bebeluş a murit la naştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut astăzi, 5 octombrie, două femei, de 32 de ani, respectiv 45 de ani, ambele desfăşurându-şi activitatea la o instituţie publică din municipiul Drobeta Turnu - Severin, acestea fiind bănuite de săvârşirea infracţiunii de vătămarea fătului”, a transmis IPJ Mehedinţi. 
 
Cele două au fost duse în arestul IPJ Mehedinţi urmând ca vineri să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 
Potrivit presei locale este vorba despre o femeie, medic în cadrul Secţiei Obstretică - Ginecologie a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin şi o asistentă medicală de la aceeaşi unitate sanitară.
 
Ele au gestionat cazul unei familii de poliţişti din Strehaia al cărui bebeluş a murit înainte să fie născut, în timp ce mama se afla în travaliu.
 
Părinţii au făcut, la momentul respectiv, sesizare la Parchet şi la Colegiul Medicilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.