Două ambulanţe achiziţionate din fonduri europene au ajuns, joi, la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, valoarea investiţiei fiind 731.850 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noile ambulanţe achiziţionate din fonduri europene au ajuns astăzi, 29.04.2021 la Spitalul Clinic Judeţean Mureş. Ambulanţele, în valoare de 731.850 lei au fost finanţate prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) - Consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în Spitalul Clinic Judeţean Mureş”, a transmis, joi, Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

Sursa citată a precizat că  proiectul, în valoare totală de 48.420.786,36 lei, este prevăzut a se derula în perioada 23.09.2020 - 31.12.2021, în scopul asigurării unui răspuns în timp util şi eficient al sistemului medical public la criza COVID-19 prin dotarea spitalelor cu diverse echipamente (medicale, de protecţie dar şi altele).

Noile ambulanţe sunt destinate transportului pacienţilor, dar şi pentru investigaţii între secţiile spitalului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.