Un bărbat în vârstă de 28 de ani este cercetat sub control judiciar în cazul tinerei care a sărut de la etajul 3 al unui bloc din Craiova, susţinând că a fost violată şi a recurs la acest gest pentru a scăpa. Decizia Tribunalului Dolj nu este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de viol şi tentativă de omor. El a fost prezentat, sâmbătă, Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că, în grădina din faţa unui bloc se află căzută pe sol o tânără care susţine că a fost violată.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scapa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că ulterior, la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din comuna Moţăţei, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză prin intermediul unui site, în scopuri sexuale, joi noaptea, iar vineri a mers la apartamentul unde aceasta locuieşte ocazional.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.