Un bărbat de 39 de ani, din judeţul Dolj, este cercetat de poliţişti după ce a introdus ilegal în ţară un pistol din Bulgaria , în urma percheziţii anchetatorii găsind pe lânga arma respectivă şi zece cartuşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în comuna Apele Vii, acţiunea fiind desfăşurată în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată cu arme.
 
„În fapt, un bărbat de 39 de ani, din comuna Apele Vii este bănuit că, în luna ianuarie 2021, ar fi achiziţionat din Republica Bulgară un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării, pe care l-ar fi introdus ilegal în ţară, fără a-l declara organelor vamale, acesta nefiind deţinător legal de arme şi muniţii. În urma percheziţiei efectuate a fost identificat pistolul şi zece cartuşe care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
 
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată cu arme.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.