Doi judecători şi un grefier de la Judecătoria Brăila au fost diagnosticaţi cu infecţie cu coronavirus, activitatea în Palatul de Justiţie din Brăila fiind restrânsă din cauza acestei situaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Tribunalului Brăila, una dintre măsurile dispuse după confirmarea celor trei cazuri COVID-19 a fost restricţionarea accesului publicului în Palatul de Justiţie. Până în 9 octombrie, va fi permis doar accesul persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv al Judecătoriei Brăila.

Totodată, se suspendă întreaga activitate cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Relaţii cu Presa, din cadrul Tribunalului Brăila. Toate documentele se vor depune exclusiv online. Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil, şi vor transmite documentele prin fax sau email.

Reprezentanţiii Tribunalului Brăila anunţă că la Palatul de Justiţie se va face dezinfecţie, prin nebulizare. Astfel, vor fi dezinfectate suprafeţele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Jusţie. O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei.

Pe de altă parte, Direcţia de Sănătate Publică Brăila a demarat o anchetă epidemiologică după confirmarea cu noul coronavirus a celor doi judecători şi a unui grefier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.