Directorul general în ANPC, Paul Anghel, reacţionează sâmbătă, într-o postare pe Facebok, la "umplerea cărucioarelor cu ulei sau alt produs sau la comenzi fie şi online de 1000 litri", cerând cumpărătorilor să limiteze achiziţiile la strictul necesar şi să nu golească rafturile magazinelor dacă produsul nu le e absolut necesar. El precizează că are în casă o singură sticlă de ulei desfăcută şi că atunci când aceasta se va termina, va cumpăra alta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Asistăm în aceste zile la acţiuni sau atitudini menite să iasă din sfera umanului şi aici mă refer la umplerea cărucioarelor cu ulei sau alt produs sau la comenzi fie şi online de 1000 litri, făcând astfel imposibila achiziţionarea unei unitati de către OMUL de lângă noi. Limitaţi achiziţia doar la strictul necesar şi nu goliţi rafturile magazinelor dacă produsul nu va este absolut necesar", afirmă Anghel.
El subliniază că hârtia igienică din perioada pandemiei, benzina din pungi, tomberoane sau cărucioarele de ulei nu îndreaptă lucrurile spre achiziţii echilibrate şi consum responsabil.
 

"SOLIDARITATE, UMANITATE şi nu in ultimul rând RESPONSABILITATE", scrie Paul Anghel.
El precizează că are în casă o singură sticlă de ulei desfăcută şi îi ajunge, iar atunci când se va termina va cumpăra o alta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.